---
title: "Kampanjesenter v3 — Kategorisynkronisering"
url: "https://support.acendy.com/no/article/kampanjesenter-v3-kategorisynkronisering"
language: "no"
last_updated: "2026-05-20T09:39:01.420Z"
---

# Kampanjesenter v3 — Kategorisynkronisering

Kategorisynkronisering kobler en kampanje til en butikkfrontkategori. Når kampanjen kjører, legges produkter automatisk til i den kategorien — og eventuelt vises eller skjules selve kategorien på butikkfronten til rett tid.

### Sette opp kategorisynkronisering

Fra kampanjedetaljsiden, finn «**Synkroniser med kategori**»-kortet og klikk «**Legg til synkronisering**». Velg kategorien du vil koble til fra kategorivelgeren.

* * *

### Synkroniseringsalternativer

Når en kategori er valgt, styrer tre alternativer hva som skjer under kampanjen:

| Alternativ | Hva det gjør |
| --- | --- |
| **Behold produkter i kategori etter at kampanjen avsluttes** | Når avkrysset (standard), fjernes produkter fra kategorien når kampanjen avsluttes. Aktiver dette for å la dem forbli i kategorien permanent. |
| **Aktiver kategori når kampanjen starter** | Gjør kategorien synlig i butikken når kampanjen aktiveres. Nyttig hvis kategorien er skjult utenfor kampanjer. |
| **Deaktiver kategori når kampanjen avsluttes** | Skjuler kategorien fra butikken når kampanjen avsluttes. |

Disse alternativene kan kombineres. Et typisk Black Friday-oppsett ville aktivere kategorien ved start, deaktivere den ved slutt, og la «**Behold produkter i kategori**» være uavmerket — slik at alt ryddes opp automatisk når kampanjen avsluttes.

* * *

### Synkroniseringsstatus

«**Synkroniser med kategori**»-kortet på kampanjedetaljsiden viser gjeldende synkroniseringsstatus med et øyekast:

| Indikator | Betydning |
| --- | --- |
| Grått ikon —<br>*Ikke konfigurert* | Ingen kategori er koblet. |
| Grønt ikon —<br>*Kategorinavn* | Synkronisering er aktiv og kategorien eksisterer. |
| Gult ikon —<br>*Kategori* *#N* *ikke funnet* | Den koblede kategorien er slettet. Klikk «<br>**Innstillinger**<br>» for å velge en erstatning eller deaktivere synkronisering. |

* * *

### Deaktivere kategorisynkronisering

Åpne synkroniseringsinnstillinger-modalen, slå av **Synkroniser med kategori** og lagre. Kategorilinken fjernes, og ingen ytterligere automatiske endringer vil bli gjort i kategorien når kampanjen aktiveres eller deaktiveres.
